رفتن به محتوای اصلی
x

✅آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز

 

✅آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز

 

☑ مانور طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز از تاریخ 1403/12/11، با حضور معاونت بهداشتی شبکه بهداشت، مسئول واحد و کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان، آغاز شد.  در این ایام نظارت های ویژه توسط بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر در شیفت های صبح و بعد از ظهر بر وضعیت بهداشتی مراکز واماکن عمومی ،مراکز واماکن  حساس تهیه و توزیع مواد غذایی قرار می گیرد. هدف از اجرای این طرح حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از طریق نظارت بر ایمنی مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع، بهداشت آب، کنترل مصرف دخانیات، دفع فاضلاب و پسماند می باشد.

 

این طرح از تاریخ 1403/12/11 لغایت 1404/01/15   انجام می گیرد.

 

✔ شایان ذکر است شهروندان محترم در صورت هر گونه تخلف بهداشتی ،مراتب را از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ وزرات بهداشت گزارش دهند.

 

✍ روابط عمومی و پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورزنه