رفتن به محتوای اصلی
x

🔰 نظارت بر مراکز تهیه توزیع مواد غذایی واماکن عمومی

✅در راستای اجرای طرح تشدید ودستور العمل ماه محرم بازدید از حسینیه ها ومحل های پخت غذای نذری وموکب های  تحت پوشش شهرستان ورزنه توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه انجام پذیرفت.
در این بازدید ها اقدامات زیر انجام گردید:
ـ کنترل بهداشت مواد غذایی 
- وضعیت اجرایی آیین نامه ماده 13در مراکز تهیه.توزیع مواد غذایی 
- بررسی وضعیت بهداشت محیطی اماکن متبرکه
-نمونه برداری وکلرسنجی  از آب شرب اماکن متبرکه وسیاحتی
-آموزش به متولیان اماکن متبرکه در خصوص رعایت موازین بهداشتی در این محرم.
"‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌_آموزش ذبح بهداشتی ونکات لازم در رابطه با بیماری تب برفکی وتب کنگو وتب مالت
_تهیه مواد اولیه بهداشتی  نذورات از مراکز معتبر وشرایط نگهداری وتهیه وپخت
_رعایت بهداشت فردی